Come together, write now! - 62 days of creative writing

Let your inner creator run wild! Met dagelijks prompts en schrijfopdrachten, waardoor je creativiteit ongeremd stroomt en je verbeelding vrij spel krijgt voor nieuwe posts, mails, hoofdstukken van je boek.

Lift mee op de energie van de groep, schrijf samen tijdens de write togethers, experimenteer met nieuwe stijlen en schrijf de ene na de andere masterpiece…

Consider me your muse, en provider van een energieke omgeving voor collectieve creatiekracht.

Tot de Kerst gaan we samen schrijven, op nieuwe manieren.

Your ticket to unlimited creativity: 447 euro ex btw

Vrijdag 27 oktober t/m vrijdag 21 december

Your summer writing school voor 100% schrijfzin, unieke POV's en one of a kind teksten

Voor wie is het...

Je schrijft op niveau, laten we zeggen 80%. Fantastisch, maar er is meer and you know it. Je kan alleen net niet bij de woorden of de verdieping die je zoekt.

Of...

Je wil meer dúrven. Je bent absoluut geen watje, maar er zijn zeker nog wat grenzen die opgezocht mogen worden.

Of...

Je hebt een bepaalde blokkade. Or you’re downright bored. In je eigen energie lukt het je maar niet om daar doorheen te breken.

Of...

Jij wil flinke schrijfmeters maken en meeliften op het momentum en de energie van de groep.

Of...

Je schrijfmotor mag even flink aangezwengeld worden. Je wil op nieuwe manieren creatief uitgedaagd worden en experimenteren.


Wie weet welk talent of inzicht over jezelf, je bedrijf of iets in een nog groter perspectief er nog in je schuilt…

01

SCHRIJVEN NAAR EEN HOGER NIVEAU

Picture this: alle golden nuggets – mijn 1:1 klanten zweren erbij – verpakt in negenweekse programma. Noem het een DIY, of een Write It Yourself, waarbij je  de tools, technieken en prompts krijgt zodat jij je schrijfskills naar het volgende niveau brengt.

Ik daag je uit om op nieuwe manieren te schrijven, met stijlen en de technieken die je tot nu toe nog niet kende.

Niet alleen heb je eind van deze zomer nieuwe masterpieces geschreven, je hebt je stijl van ‘eigen’ naar iconisch gemaakt.

Write

Come Together, Write Now! > Samen schrijven, op nieuwe manieren

02

Collectieve creatieve energie

It can be a lonely job en je blik zo vernauwen, dat alleen schrijven. Maar niet deze zomer: in deze creatieve omgeving lift je mee op de energie en inspiratie van ondernemers zoals jij. De online write togethers werken energetisch fantastisch en doen wonderen voor je productiviteit.

Het schrijfprogramma Come Together, Write Now! is jouw speelveld om te experimenteren, stijlen te proberen die je hiervoor nog liet liggen, verhalen te delen waar jij zelf niet op was gekomen – of nog niet durfde te schrijven.

Tot nu toe dan ;).

"You can't use up creativity. The more you use, the more you have." - Maya Angelou

03

Inspiration overflow

Dat ondernemen kan best een creativiteitskiller zijn. Om weer volóp aangezet te worden en het volgende niveau te bereiken, hebben we uitdaging en nieuwe prikkels nodig.

Wat mag er bij jou naar buiten komen? Welke talenten en verhalen schuilen er nog in jou?

Come Together, Write Now! helpt je door je eigen barrières en limitaties heen te breken. Je gaat versteld staan waar je toe in staat bent, welke creatiekracht jij daadwerkelijk hebt.

Thee met een koekje erbij-content? No way José. We zoeken de diepgang op en craften onze teksten naar onvergetelijke masterpieces.

inspire

100% schrijfzin met:

- 8 weken dagelijks prompts en schrijfopdrachten in een besloten groep

- Iedere maandag en vrijdag van 09:30-10:30 Write Togethers + Q&A

- Iedere week een nieuw thema (redigeren, stijlvormen, storytelling, opbouw, schrijfproces, spanningsboog, etc)

- Wekelijks lives met nieuwe schrijftip en techniek om mee te experimenteren

- Aftrap is vrijdag 27 oktober, closing time vrijdag 21 december

- 447 euro, ex btw

Hello. Lotte, Jouw contentfluisteraar en creative energy provider

Jij en ik zijn ondernemers, en daarmee creators: content maken is een vast onderdeel van het ondernemen. Content zorgt ervoor dat je op grotere schaal gezien en gehoord wordt en ja, content sells.

Dat is allemaal natuurlijk fantastisch… Maar daarmee creëren we kaders, regels en voorwaarden waaraan onze teksten moeten voldoen. Terwijl er zoveel meer in je schuilt, wat er nu nog niet uit komt.

Ik wil een omgeving creëren voor de ondernemers die al dagelijks content schrijven, maar die opnieuw dat vuur willen voelen van iets NIEUWS, iets bijzonders maken.

Schrijven zoals jij alleen kan, maar nu nog niet doet: ik zeg het vaker, en niet voor niets. Ik weet waar ondernemers toe in staat zijn, wanneer ze op de juiste manier uitgedaagd worden.

Dát is wat ik doe. Dat vuurtje aanwakkeren, jou laten zien wat je in je hebt. Bij mijn klanten, en nu ook bij jou.

Schrijfcoaching Lotte van den Broek zakelijk schrijven

your ticket to unlimited creativity

Niet alleen ga je anders kijken naar het schrijven en naar wat jij te vertellen hebt...

Je creëert ook een effectiever proces én ontdekt wat je potentieel is. En, je begrijpt het al: dit heeft een langdurig (als niet lifelong) effect op jouw copywriting. Je maakt nieuwe schrijfgewoontes en weet wat er allemaal mogelijk is qua stijl, toon en technieken.

En het mooie is: je doet het niet alleen. Jouw metgezellen, ondernemers als jij, barsten van de verhalen en hebben elk hun unieke stijl, waar jij weer volop geïnspireerd van raakt.

Dan zijn we bij het einde beland van deze pagina... Heb je alle woorden in je opgenomen? Voel je die excitement? I'm so ready for you...

Goed, hier beslis je of je meedoet. (Ik hoop het zo... ;))