Dit is de testimonialpage, of ook wel, de ‘pochpagina’.

Niet dat je investeren nu zo superspannend vindt, maar het is wel fijn om te weten hoe anderen mijn schrijfcoaching hebben ervaren en wat het ze concreet heeft opgeleverd. Verwacht veel lovende woorden, and I promise you, vanuit het hart.

Happy clients ❤️

Marije de Haas Lotte van den Broek The Copy Revolution

Zelfs op posts van wéken geleden volgen nog gespreksaanvragen. En wel van high-end klanten, die bereid zijn hoge bedragen te investeren. Wat ik nu schrijf raakt, prikkelt, spreekt veel meer aan op het verlangen van mijn ideale klant.

MARIJE DE HAAS
BUSINESSCOACH

“De juiste klanten komen naar me toe omdat mijn manier van schrijven hen aanspreekt. Dat heb ik van jou geleerd.

Ik ben niet bij jou ingestapt met het idee ‘dit ga ik lekker terugverdienen’. Dat klinkt veel te plat voor wat jij hebt geleverd. Door de manier van schrijven heb ik wel de juiste klanten aan weten te trekken. (Naar de lezer:) Dus kan jij goed schrijven, maar ga je voor een hogere kwaliteit en meer scherpte? Ga naar Lotte toe.”

“Geen 13-in-een-dozijn teksten, maar woorden die opvallen en raken”

De ticketverkoop van mijn event gaat lekker, nu ik met meer boldness schrijf en durf op te vallen en te overtuigen.

Fijn dat je door m’n bullshit heenprikte wanneer ik vastliep. Er stromen nu al een paar maanden stabiel twee high-end klanten per maand in, en ik weet zeker dat dit komt door mijn gegroeide zelfvertrouwen en schrijfvaardigheden.

REGINA NIEUWHOF
ENERGIEMENTOR VOOR ONDERNEMERS

“Mijn boodschap is superhelder, maar dat weten te vertalen naar converterende teksten die mijn stem vertegenwoordigen, dat is echt een vak apart.”

Bij mijn kernvisie blijven, to the point schrijven en steeds die koppeling (naar mijn ideale klant) maken, heeft er toe geleid dat mensen weten wie ik ben, waar ik voor sta, mij weten te vinden en waarvoor ze bij mij moeten zijn.”

Regina Nieuwhof

Orthomoleculair Therapeut & Healer

“Binnen een week na de start van onze samenwerking had ik 5 nieuwe klanten op de planning staan. En de maanden die daarop volgden had ik een recordomzet waar ik eerder alleen van had kunnen dromen!”

KIRI PRUNTEL
OH BABY PHOTOGRAPHY

Jeetje, zijn er alleen maar jubelende klanten?

In een perfecte wereld natuurlijk wel, maar ik zal transparant met je zijn. Zo’n 9 op de 10 wel, maar nee, niet iedere klant in het verleden heeft denderende resultaten behaald. Vanuit die ervaringen zijn we ook scherper geworden op voor wie dit traject passend is en in welke fase van je bedrijf het interessant is. 
Voorbeelden van wanneer het schrijftraject niet is geslaagd: bereik was nog te laag en geen bestaand netwerk, tussenfase bedrijf (als in, klant zoekende naar de juiste richting) en een te drukke fase om te kunnen focussen op het traject.
Dit verschilt per type traject (halfjaar 1:1, Mastermind, live 1:1 dag en retreat), maar je bent in ieder geval geen starter. Je hebt al een aantal (vaste) klanten en je bent zichtbaar online. Ook raden we een samenwerking af wanneer je in een tussenfase zit van je bedrijf of nog niet voldoende omzet haalt. Bij de ene klant is het resultaat direct bij de eerste post of mail, bij de ander komt het op een later moment.
Ook blijven we onze trajecten  ontwikkelen en passen we verbeteringen aan door de (tussentijdse) feedback en de behoeften van onze klanten.
Wanneer je je gesprek bij mij (Lotte) aanvraagt, zal ik dat ook goed met je doornemen en heel eerlijk zijn wanneer het niet het juiste moment is om in te stappen.
Want ik wil ook dat jij goede resultaten haalt. 🙂

“Jouw adviezen op mijn teksten en strategie hebben absoluut bijgedragen aan mijn zichtbaarheid en positionering.

Toen de deadline van mijn event en mijn eenmalig aanbod naderde, overtuigde je mij om daar nog even een paar posts volledig aan te wijden. Die bleken het vruchtbaarst; beide lanceringen zijn uitverkocht.

SUZANNE VAN SCHAIK
BUSINESSCOACH

The Copy Revolution - Suzanne van Schaik Businesscoach