Here you are, op de testimonialpagina…

Niet dat je investeren nu zo vreselijk spannend vindt, maar omdat je het fijn vindt om te weten hoe anderen mijn schrijfcoaching hebben ervaren en wat het ze concreet heeft opgeleverd. Verwacht veel lovende woorden, and I promise you, vanuit het hart.

Happy clients ❤️

Waarom je je copywritingskills moet blijven ontwikkelen:

“Iedereen heeft ongelooflijk veel toegang tot informatie en coaches. Je komt niet meer weg met containerbegrippen, het vraagt van je om je te onderscheiden. Hoe je dat tot uiting brengt? Die vertaling kan ik voor mezelf niet maken. Een schrijfcoach, Lotte, kan je heel goed laten hoe jij op de buitenwereld overkomt en wat je blinde vlekken zijn, zodat je droomklant gelijk denkt: wow, ze heeft het tegen mij.”

Suzanne Beukema

Feminine Leadership & Shadow Queen

Marije de Haas Lotte van den Broek The Copy Revolution

“Zelfs op posts van wéken geleden volgen nog gespreksaanvragen. En wel van high-end klanten, die bereid zijn hoge bedragen te investeren. Wat ik nu schrijf raakt, prikkelt, spreekt veel meer aan op het verlangen van mijn ideale klant.”

MARIJE DE HAAS
BUSINESSCOACH

“De juiste klanten komen naar me toe omdat mijn manier van schrijven hen aanspreekt. Dat heb ik van jou geleerd.

Ik ben niet met het idee ‘dit ga ik lekker terugverdienen’ bij jou ingestapt. Dat klinkt veel te plat voor wat jij hebt geleverd. Met de stijl (mijn stijl!) waarin ik nu schrijf en de technieken die je me hebt geleerd, spreek ik een type klant aan die fantastisch aansluit. “…” Dus kan jij goed schrijven, maar ga je voor hogere kwaliteit en meer scherpte? Ga naar Lotte toe.”

“Geen 13-in-een-dozijn teksten, maar woorden die opvallen en raken.

De ticketverkoop van mijn event gaat lekker, nu ik met meer boldness schrijf en durf op te vallen en te overtuigen.

Fijn dat je door m’n bullshit heenprikte wanneer ik vastliep. Er stromen nu al een paar maanden stabiel twee high-end klanten per maand in, en ik weet zeker dat dit komt door mijn gegroeide zelfvertrouwen en schrijfvaardigheden.”

REGINA NIEUWHOF
ENERGIEMENTOR VOOR ONDERNEMERS

“Mijn boodschap is superhelder, maar dat weten te vertalen naar converterende teksten die mijn stem vertegenwoordigen, dat is echt een vak apart.

Bij mijn kernvisie blijven, to the point schrijven en steeds die koppeling (naar mijn ideale klant) maken, heeft er toe geleid dat mensen weten wie ik ben, waar ik voor sta, mij weten te vinden en waarvoor ze bij mij moeten zijn.”

Regina Nieuwhof

Orthomoleculair Therapeut & Healer

“Schrijven doe je (als ondernemer) toch al, so you better be good at it!

Je geeft me veel terug: probeer eens in deze stijl te schrijven, of schrijf hier eens over, gebruik deze opbouw. Dat is superwaardevol. Ik ben zelf best uitgesproken, maar er waren toch dingen waar ik mij op inhield. Dat hebben we onder woorden gebracht. Ik vond het spannend het te plaatsen, en het heeft bij de eerste post direct een nieuwe klant opgeleverd. Dan weet je dat je op de goede weg zit.”

Sabine van der Hulst

Businesscoach & Netwerkexpert

“Binnen een week na de start van onze samenwerking had ik 5 nieuwe klanten op de planning staan. En de maanden die daarop volgden had ik een recordomzet waar ik eerder alleen van had kunnen dromen!”

KIRI PRUNTEL
OH BABY PHOTOGRAPHY

Jeetje, zijn er alleen maar jubelende klanten?

In een perfecte wereld natuurlijk wel, maar ik zal transparant met je zijn. Zo’n 9 op de 10 wel, maar nee, niet iedere klant in het verleden heeft denderende resultaten behaald. Vanuit die ervaringen zijn we ook scherper geworden op voor wie dit traject passend is en in welke fase van je bedrijf het interessant is. 
Voorbeelden van wanneer het schrijftraject niet is geslaagd: bereik was nog te laag en geen bestaand netwerk, tussenfase bedrijf (als in, klant zoekende naar de juiste richting) en een te drukke fase om te kunnen focussen op het traject.
Dit verschilt per type traject (halfjaar 1:1, Mastermind, live 1:1 dag en retreat), maar je bent in ieder geval geen starter. Je hebt al een aantal (vaste) klanten en je bent zichtbaar online. Ook raden we een samenwerking af wanneer je in een tussenfase zit van je bedrijf of nog niet voldoende omzet haalt. Bij de ene klant is het resultaat direct bij de eerste post of mail, bij de ander komt het op een later moment.
Ook blijven we onze trajecten  ontwikkelen en passen we verbeteringen aan door de (tussentijdse) feedback en de behoeften van onze klanten.
Wanneer je je gesprek bij mij (Lotte) aanvraagt, zal ik dat ook goed met je doornemen en heel eerlijk zijn wanneer het niet het juiste moment is om in te stappen.
Want ik wil ook dat jij goede resultaten haalt. 🙂

“Het zijn de subtiele dingen die een verhaal mooier en completer maken. Als je veel content maakt, als je dat wel echt je visitekaartje, je verhaal. Daarin is je energie zo belangrijk. Absoluut één van mijn beste investeringen van vorig jaar, en daar pluk ik nog elke dag de vruchten van. Daar ben ik je heel dankbaar voor.”

Lotte van den Broek schrijfcoach The Copy Revolution
Lotte van den Broek - Schrijfcoach copymentor

De resultaten zijn niet alleen in geld uit te drukken, ook wordt er persoonlijke winst geboekt:

“Ik kijk heel anders naar mijn teksten nu. Er zit meer beleving in, ze raken meer.

Ik heb van jou geleerd de tekst echt ‘af’ te maken. Dat is iets waar ik moeite mee had, ik liep vast in de standaard eindes. Maar door jouw feedback en handvatten, kloppen mijn teksten meer, zijn ze klaar. Je past niet heel algemeen een tekst aan, maar je denkt vanuit mij en vanuit mijn woorden. Je geeft er zo een draai aan, dat het voor de lezer prikkelender en aantrekkelijker wordt. Dat heeft het schrijfproces veel fijner en makkelijker gemaakt.”

Rona Elhabadi

Persoonlijk mentor & trauma release

Lotte van den Broek schrijfcoach
Elizabeth van den Bergh Speakercoach over The Copy Revolution
Elizabeth van den Bergh, Speaker en Leadership Coach

Schrijven is zowel een kunst als een ambacht. Het vraagt om creativiteit én het beheersen van de schrijftechnieken.

En nee, ik leer je niet te schrijven zoals ik dat doe. 

Ik help je je eigen iconische stijl naar boven te halen en verder te ontwikkelen, zodat je volgers en connecties zich geraakt voelen door jouw woorden en wéten, dit kan alleen een tekst van *jouwnaam* zijn. Ik laat je zien hoe je jouw aanbod zo te verwoord, dat klanten het beter weten te waarderen. En je expertise dusdanig naar voren te brengen, dat jij de go to persoon bent voor talks op events en podcasts.

Schrijven kan je al. Met mij nog beter.

Aftermovie The Revolutionary Writing Retreat juni 2022:

Aftermovie door Sidney van Hoorn – Sids Video Productions

Welk copywriting-traject past bij jou?

Twijfel je over wat voor jou passend is en of de timing juist is? Binnen een halfuur heb je het antwoord. Geen zorgen, ik ben bloedeerlijk. Voor het gesprek bekijk ik je teksten en waar je nu staat met je bedrijf. Mocht het niet passend zijn, dan zal ik dat ook met je delen.

Een laatste uitsmijter van lady Beukema: