The summer is magic copywriting

Online zomerschrijfprogramma 5 juli t/m 30 augustus. Alles in je eigen tijd en tempo. Het is immers vakantie! 😎

Let your inner creator run wild! Deze zomer gaat je creativiteit ongeremd stromen en geef je je verbeelding vrij spel voor nieuwe posts, mails, hoofdstukken van je boek.

Lift mee op de energie van de groep, schrijf samen tijdens de schrijfuurtjes de ene na de andere masterpiece met je nieuwste inzichten van alle masterclasses en copywriting-lessen…

Doelgerichter én met de creatiefste versie van jezelf nieuwe leads aantrekken die klanten worden, zónder je creativiteit of plezier in het schrijven te verliezen.

Your ticket to unlimited creativity: 247,- ex btw

Schermafbeelding 2023-11-11 om 16.09.41

Een schrijfprogramma, speciaal voor deze zomer. En dat vanuit je hangmatje. 🍹

‘Ik had werkelijk geen idee dat er zoveel over schrijven te leren was!’

The summer is magic! En je hebt dé plek gevonden waar de inspiratie ongeremd stroomt en je meer aandacht geeft aan het schrijven van steengoede copy.

Voor wie is het...

Ondernemers, natuurlijk! Je komt niet net kijken: je schrijft op niveau, laten we zeggen 70%. Fantastisch, maar je teksten zouden nog meer als leadmachine voor je kunnen werken, and you know it.

Je hebt een aantal projecten of voornemens die continu op de lange baan worden geschoven: het herschrijven van je websiteteksten, die ene mailfunnel schrijven, je boek eindelijk afschrijven...
Kan ook zijn dat je vooral voor je klanten schrijft en niet aan je eigen copy toekomt, terwijl je teksten je visitekaartjes zijn! Je wil flinke schrijfmeters maken en meeliften op het momentum en de energie van de groep.

(Ps niet alleen voor copywriters!)

En wat is het?

Een online schrijfprogramma!
Van 5 juli t/m 31 augustus duik jij niet alleen in het zwembad, maar ook in een oase van copywriting magic. Zie het als een online retraîte, waarin jij en andere deelnemers samen spijkers met koppen slaan.

Je krijgt toegang tot een online omgeving met copywriting-lessen, masterclasses en (gast)workshops, die je op eigen tempo kunt bekijken.

Herschrijf deze zomer je websiteteksten, schrijf je nieuwe aanbod of lancering en alle promo eromheen uit, en je bent in september startklaar om de rest van het jaar nieuwe leads aan te trekken.

De zomers hoeven niet 'slow' te zijn. En schrijven niet een solo-aangelegenheid.

Creëer samen, én win je lievelingsklanten voor je met je copywriting magic.

100% schrijfzin met:

- De schrijfuurtjes + Q&A op maandag en vrijdag van 09:30-10:30. Lift mee op de energie van de groep en schrijf tot wel 6 posts, de salespage van je nieuwe aanbod of 247 woorden voor je boek.


- Ruimte voor feedback & advies tijdens de Q&A en op je teksten op basis van fair use.


- Leeromgeving vol masterclasses, stappenplannen en (gast)workshops voor effectievere copywriting en content-marketing. En dat voor een schamele 247,-...

Workshop Verleidende Woorden voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht in je teksten

en dan nu De obligate social proof

Omdat het werkt en omdat het waar is. Reacties van (oud-)Copy Revolution members, met toegang tot dezelfde inhoud:

een greep uit de topics en masterclasses:

⚡️ Je unieke tone of voice creëren

⚡️ Storyselling stories: storytelling + opbouw

⚡️ must-read mails schrijven

⚡️ Verleidende teksten op je socials

⚡️ Websiteteksten that convert like crazy (SEO, ideale opbouw, tips & tricks)

The Copy Revolution Ferris Orth

natuurlijk verkeer je in fantastisch gezelschap van copy revolution members (die hebben al toegang)

Copywriting schrijfuurtje cursus copywriting converterende content

Geen Facebookgroep, Whatsapp, verplichte tijden, wél het groepsgevoel. The Copy Revolution members hebben al toegang tot de schrijfuurtjes en de online omgeving, dus je stapt in een warm (zwem)bad...

De members van The Copy Revolution zijn ervaren ondernemers met een gezamenlijke liefde voor copywriting. Elk met een eigen expertise en strategie. Denk aan copywriters, fotografen, sprekercoaches, businesscoaches, leeromgevingexperts, VA's etc etc...

Ok, for the record

De membership is niet voor starters! Wél voor ondernemers die social media-marketing snappen en op zoek zijn naar het hoogste level in copywriting. And have fun, while at it. 😉

Het is zomer, per slot van rekening...

Schermafbeelding 2024-06-18 om 15.07.26

"You can't use up creativity. The more you use, the more you have." - Maya Angelou

Hello. Lotte, Jouw contentfluisteraar en creative energy provider

Writing can be a lonely job, maar dat hoeft het niet te zijn. En er is altijd een volgend level.

De afgelopen jaren heb ik met veel ondernemers samengewerkt, stuk voor stuk mooie namen en de ene nog bekender in hun vakgebied dan de andere.

En nu komt alles samen. Al die lessen zijn verpakt in één omgeving. Voor jou.

Schrijven zoals jij alleen kan, maar nu nog niet doet

The Copy Revolution Community schrijven met een groter effect copywriting

What the faq:

Zie de schrijfuurtjes als soort open office hours: kom wanneer je kan en zin hebt, en voel je niet bezwaard als je een paar keer niet bent geweest. Iedere dag een nieuwe kans om het schrijfmotortje weer aan te zetten! De sessies worden ook opgenomen, dus je kunt met terugwerkende kracht van de creativiteit en productiviteit profiteren.

Groot gelijk. Vorige zomer schreven ondernemers ook mee vanaf de camping of vanaf hun vakantiebestemming. Zolang je WiFi hebt, is niets onmogelijk! En niets moet, natuurlijk. In totaal zijn er 17u aan schrijfsessies plus Q&A, dus je komt wel aan je schrijftijd! En de sessies worden opgenomen, dus je kunt met terugwerkende kracht van de productiviteit profiteren.

Zeker weten! Als member heb je voor 297 ex btw 3 maanden toegang tot de online omgeving en schrijfuurtjes. Daarna is het maandelijks opzegbaar. Dit schrijfprogramma is ideaal als je alleen voor de zomer wil meedraaien. Toch member worden? Schrijf je hier in!

Zolang het programma duurt, van 28 juni t/m 31 augustus dus!

your ticket to unlimited creativity

Picture this..

Je gaat méér schrijven in mínder tijd. Ánders schrijven, en toch meer eigen. Experimenteren met schrijftechnieken en het achterste van je tong laten zien.

You'll love it. (Psst, je droomklant ook.)

Het effect? Een unieke stijl en scherpere pen, idem dito verhalen waar de wereld op móet reageren.

Natuurlijk doe je het niet alleen. De andere ondernemers zijn net zoals jij: ervaren en creatief. Niet te zuinig met het delen van hun kennis, stuk voor stuk inspiratiebronnen en cheerleaders.

Dan zijn we aan het einde van de pagina beland... Doorzetter, jij.

So, you're in for a magic summer?