The Copy Revolution Mastermind

The Copy Revolution Mastermind Lotte van den Broek

Bigger, better, bolder copywriting (only 6 spots)

Ontstijg naar een hoger niveau in schrijven, waardoor jouw teksten iconisch in jouw vakgebied worden. Allemaal zodra jij onderdeel wordt van deze selecte groep ondernemers.

Bigger, better, bolder copywriting (only 4 spots)

Ontstijg jouw schrijfniveau en dat van anderen, zodat je teksten iconisch in jouw vakgebied worden. Allemaal zodra jij onderdeel wordt van deze selecte groep ondernemers.

De volgende Mastermind start in mei.

Je kan fantastisch schrijven en je boekt lekkere resultaten. Wat jij wil, is die knop verder opendraaien: bigger, better, bolder.

Cool. I got your back.

 

The Copy Revolution Mastermind is voor de artistiekelingen, chaoten, creatieve maniacs, opschudders en wereldverbeteraars. Je bent strateeg, coach, kennis- of uitvoerend ondernemer (fotografe, copywriter, website whiz), en je barst van de creativiteit en personality. En je hebt potverdorie een stem en boodschap die gehóórd moeten worden.

Wie weet werk je richting een lancering of event, of wil je meer gekwalificeerde leads aantrekken. Of je bent op zoek naar een flinke stok achter de deur zodat je consistent groeit in bereik, en als leider. Nee, als icoon in jouw vakgebied.

Wat jouw drijfveren ook zijn: je wéét dat je goed kan schrijven. You want to strengthen that strength.

Lotte van den Broek Revolutionairy Writing Retreat Schrijfcoach voor Ondernemers

En dat is exact wat we gaan doen. 

Bij de 8 Copy Masterminds (via Zoom) ontvang jij je tekst geredigeerd en postready terug, inclusief persoonlijk schrijfadvies. 

Ook de andere Masterminders delen hun ongezouten mening: is jouw stuk een scroll stopper or a big snooze?

The Copy Revolution Mastermind alles wat je wil en nodig hebt, omdat:

But it’s not all for business… Je houdt van schrijven, van creëren. Zie dit niet alleen als een lucratieve investering voor je bedrijf, maar ook als een cadeau voor jezelf: de Mastermind werkt zodanig stimulerend dat je nog meer plezier in copywriting krijgt. De energie in mijn Masterminds is altijd hoog, waardoor je een enorme boost in je creativiteit krijgt.

En dat is natuurlijk weer fantastisch voor je bedrijf ;).

Lotte van den Broek Revolutionairy Writing Retreat Schrijfcoach voor Ondernemers

De Mastermind is niet voor iedereen. Ook is er plek voor slechts 4 ondernemers.

Om een gelijkwaardig niveau en een uplifting effect voor íedere deelnemer te creëren – in plaats van dat één sterondernemer de rest omhoog moet trekken – is deze Mastermind voor wie minimaal 3 jaar onderneemt en >50K omzet. Ook schrijf je al op hoog niveau en boek je daarmee lekkere resultaten.

Je wil alleen groter en consistenter. Plus een lekkere klankbord voor je jouw masterpiece de ether in slingert.

Feedback op jouw copy van andere ondernemers... die kans krijg je niet snel, terwijl het superwaardevol is. De combi van feedback van Lotte én van de groep is echt magic.

De kracht van de groep

Ja, je gaat creatief uitgedaagd worden. Niet alleen door mij, maar ook door de andere deelnemers in de Mastermind.

Dit zijn ondernemers die – net als jij – al op hoog niveau schrijven en ondernemen. Mogelijk ook je doelgroep. Ik hoef je niet te vertellen hoe waardevol hún mening is! Maar je ontvangt niet alleen feedback van hen, ook leer je van hun teksten en schrijfproces.

Win-win…

In het kort

8 Copy Masterminds via Zoom. Na iedere 1,5u ben jij helemaal fired up voor het schrijven van nieuwe content. Door alle feedback weet jij waar jouw kracht ligt en wat jouw learnings zijn en heb je een verzameling topics voor nieuwe teksten.

Jouw persoonlijke focusgroep: niet alleen leer je van een schrijfcoach (moi), maar ook van de andere ondernemers, die vanuit hun perspectief en expertise vertellen of je teksten helder en aantrekkelijk zijn.

De investering: 3.333 euro, ex btw.

Natúúrlijk met bonus: 4 maanden toegang tot mijn Copy Revolution Secret Headquarters, tjokvol PDF’s voor inspiratie en how to’s voor meer converterende content.

We maken van jou een nog betere copywriter...

Verwacht onder andere feedback op stijl, opbouw, toon, boodschap, algehele indruk, willen we kopen of rennen we naar de concurrent? Leest het lekker, is het verrassend, vernieuwend, hangen we van begin tot eind aan je lippen?

Wat willen we nog meer weten, van jou en jouw expertise? Zijn bepaalde onderwerpen jou op het lijf geschreven (ha)? 

En dat is nog maar het tipje van de sluier…

Sounds good, no? Markeer 4 mei in je agenda, als start van jouw Copy Revolutie. Tot eind dit jaar creëren we magic, en schrijf jij waanzinnige teksten voor jouw business.

Plan een call met mij in, dan bekijk ik graag één van je teksten en wat ik jou allemaal kan leren om een nóg betere copywriter voor je bedrijf te worden.