The Revolutionary Writing Retreat

Lotte van den Broek Revolutionairy Writing Retreat Schrijfcoach voor Ondernemers

Schrijfretraite voor ondernemers met nu nog ongeschreven meesterwerken

Verblijf twee dagen op een prachtige locatie in een inspirerende omgeving, waar jij in alle rust en met creatieve energie kan gaan schrijven.

Schrijfretreat voor ondernemers met nu nog ongeschreven meesterwerken

Verblijf twee dagen op een prachtige locatie in een inspirerende omgeving, zodat jij in alle rust en met creatieve energie kan gaan schrijven.

Jouw inner artist schreeuwt erom naar buiten te komen, maar de waan van de dag – bedrijf, klanten, vast ook een sociaal leven – laat dat haar maar niet toe. Until now.

Dit is voor de ondernemer die...

…niet voldoende tijd maakt om content te schrijven

…al maanden een briljant idee wil uitwerken, of gewoon onafgebroken creatief bezig wil zijn

…stiekem (of helemaal niet stiekem) een luxepaardje is: je houdt van fine dining, inspirerend gezelschap en gedijt het allerbeste in een mooie en moderne omgeving.

Dit is voor jou als je verlangt naar een paar dagen er écht uit te zijn, zonder alle afleidingen online, thuis, op Instagram, door klanten, afspraken en alle andere alledaagse activiteiten waardoor jij geen tijd hebt voor datgeen wat je al veel te lang in je hoofd spookt en je móet creëren. 

Schrijven doe je niet alleen op momenten van ingevingen; je krijgt daadwerkelijk iets áf als je het commitment geeft. Zie dit als jouw teken om te gaan zitten en te gaan schrijven.

Maar dan natuurlijk wel in een luxueuze en stimulerende omgeving…

Lotte van den Broek Revolutionairy Writing Retreat Schrijfcoach voor Ondernemers

I got you covered: ik neem alle afleidingen van je weg en breng je in een setting waar je volledig wordt gefaciliteerd om jouw schrijfproject te starten. Of in grote lijnen uit te werken, wie weet zelfs helemaal af te ronden.

Of je nu aan jouw businessboek werkt, je websiteteksten herschrijft of eindelijk dat ene briljante idee voor een nieuw aanbod uitwerkt, jij komt hier met een missie en je krijgt daarvoor alle ruimte en inspiratie.

De lessen en inzichten over high level copywriting waren heel tof. De hele setting was mysterieus in de goede zin van het woord. De fantastische locatie met dito aankleding én een lunch die zo chique was. Ik ging naar huis met een dijk van een tekst en inzichten waar ik nog dagelijks profijt van heb.

Lotte van den Broek Revolutionairy Writing Retreat Schrijfcoach voor Ondernemers

Who’s joining you?

Het is jouw individuele reis, maar je maakt die niet alleen. Je bent er – uiteraard – met mij en met 6 andere ondernemers zoals jij, ervaren en big thinkers. Tegelijkertijd compleet anders dan jij.

Ja, je gaat je helemaal thuisvoelen, maar ook creatief uitgedaagd worden. Daarom is deze retraite voor grootdenkers en -doeners, de visionairen, artiesten, creatievelingen, ondernémers, wiens teksten al goed worden gewaardeerd.

Lotte van den Broek Revolutionairy Writing Retreat Schrijfcoach voor Ondernemers

Jij denkt – en doet – groot, net als de andere 6 deelnemers.

Je bent niet zoekende naar je boodschap/marketing message, je stem of hoe je jouw bedrijf gaat inrichten. Ja, je komt er voor inspiratie en feedback, maar in grote lijnen weet je al wat je wil en met de juiste stimulans en genoeg ruimte kun je eindelijk een klap op jouw project geven.

Om deze twee dagen voor iedereen zo waardevol mogelijk te maken, is de groep samengesteld uit ondernemers met diverse disciplines en achtergronden. Zo krijg jij frisse input en vernieuwende ideeën wanneer we allemaal weer eind van de dag samenkomen.

Lotte is koningin in het geven van feedback waar je direct beter van wordt. Haar advies is scherp, met een vleugje humor en tilt je (schrijf)skills meteen naar een hoger niveau.

Lotte van den Broek Revolutionairy Writing Retreat Schrijfcoach voor Ondernemers

Sounds good, maar hoe zien die twee dagen er uit?

Verwacht geen vol programma met masterclasses, sprekers of trainingen. De hele intentie is dat jij gaat schrijven.

Daar krijg jij natuurlijk alle ruimte (en comfort) voor: we starten de dag met schrijfoefeningen om jouw creativiteit aan te wakkeren. Daarna heb jij alle tijd en ruimte om ongestoord aan jouw project te werken.

Dat kan vanuit je kamer, maar er zijn ook verschillende ruimtes waar jij in alle rust kan gaan tikken. Voor op het terras, in de tuin, in de comfortabele woonkamer, in de serre, of misschien zelfs in het bos?

Early birds besparen €500 (ex btw). Geldig tot 9 april.

Uiteraard ben ik de hele dag voor jou beschikbaar. Heb je iets nodig, loop je ergens tegenaan, wil je adviezen of tips, even sparren, een schouder om op te huilen? Mijn assistent Leonieke and I are at your service.

Eind van de dag komen we weer bij elkaar. Tijdens de borrel kun jij ontladen en jouw voortgang bespreken, of alvast wat werk te toetsen bij anderen, maar ook om te ontspannen, te netwerken en alvast te spieken welk heerlijk sterrendiner de briljante chef voor ons gaan bereiden.

Over die prachtige locatie...

The Copy Revolution Revolutionary Writing Retreat Glundr Heusen

Natuurlijk is Glundr het geworden. Op deze prachtige locatie gaat jouw creatieve energie volledig tot uiting komen. Glundr is een waanzinnig mooi en modern ingericht landhuis in Heusden, Noord-Brabant, en tijdens deze twee dagen exclusief van ons.

Glundr Heusden Workation Ondernemers Schrijfretraite

En met luxe, bedoelen we natuurlijk ook luxe: iedereen heeft een eigen slaapkamer en sanitair en je wordt gedurende deze dagen tot in de puntjes verzorgd. Dat betekent goed ontbijt (geen buffetstijl, kom nou…), heerlijke lunch, en we sluiten de dag af met een borrel and ofcourse some fine dining…

Serious business combineren met goed eten en heerlijke wijnen op een fijne locatie, Lotte is your woman. Met sterke copy feedback en uiteraard wat goede grappen, steelt ze de show. Naar huis vol frisse ideeën, nieuwe connecties en inspiratie voor je volgende gerecht (of post, dat ook)

Gezellig, maar zo’n retreat mag natuurlijk niet zijn doel voorbij gaan…​

Natúúrlijk wordt het leuk en zal het als een mini-vakantie aanvoelen, maar we zijn er niet puur voor de gezelligheid. Je bent er met een missie, remember? That means you sit down and write.

Voor de retreat spreken jij en ik elkaar in een online sessie, zodat we jouw intenties en doelen concreet hebben. Ook tijdens de twee dagen houd ik je accountable, zodat je terugkomt met creatieve energie en een voldaan gevoel.

Want jij hebt iets briljants geschreven, en straks mag de wereld het eindelijk bewonderen.

Early birds besparen €500 (ex btw). Geldig tot 9 april.

Gezellig, maar zo’n retreat mag natuurlijk niet aan zijn doel voorbijgaan…

Allright, the specifics:

In september (2021) was ik bij het event van Lotte. Magisch was deze dag. Net als Lotte zelf. Ze helpt haar klanten met het betoveren van woorden. Om de juiste snaar te raken. Dat heeft ze overgebracht op deze dag. Een hele fijne energie draagt Lotte met zich mee. Dankjewel mooi mens! ❤️

Lotte van den Broek Revolutionairy Writing Retreat Schrijfcoach voor Ondernemers

Ready for some revolutionary writing?

Mijn steun en toeverlaat OBM Leonieke en ik zijn as we speak de perfecte locatie aan het uitzoeken. You know we’re good for it, dus meld je alvast aan om zeker te zijn van een spot bij de volgende Revolutionary Writing Retreat.

Dan is nu het moment aangebroken om een grote kruis te zetten bij de dagen 6 en 7 juli. (Of een krul, of gewoon de woorden Revolutionary Writing Retreat, het is jouw agenda.) Want jij gaat iets revolutionairs creëren in een waanzinnig mooie setting.

Early birds besparen €500 (ex btw). Geldig tot 9 april.

The Revolutionary Writing Retrait boekingsvoorwaarden

Credits: foto’s Glundr, rechten voorbehouden aan Glundr. Resterende foto’s door Liselore Stap.