The Write Togethers
12 schrijfuurtjes + Q&A

The Write Togethers - 12 schrijfuurtjes + Q&A

Your ticket to unlimited creativity: 97 euro ex btw

Tot en met vrijdag 27 oktober 2 x een uur schrijven plus Q&A

Drie posts eruit knallen, je websiteteksten finetunen, een nieuwsbrief of de volgende hoofdstukken van je boek schrijven...

Ja, natúúrlijk maak je hier al tijd voor. Het vlot alleen niet zo, of je blijft maar bezig. Of je maakt er nog geen tijd voor... en het blijft maar liggen. Kan het niet productiever, sneller, leuker?

Jaha, dat kan zeker.

Daar zijn de schrijfuurtjes - of ook wel Write Togethers - voor. And it works like a charm: wanneer je je tijd kadert, en je SAMEN schrijft, zet je als het ware je creativiteit 'aan'. Nu moet je wel, en gá je ook. Sterker nog, je bent niet meer te stoppen.

Too good to be true?

Nee hoor, maar neem het vooral niet van mij aan, maar van de deelnemers van eerdere Write Togethers:

"Het zorgde bij mij voor een hele fijne schrijfflow. Door alle uren samen schrijven kreeg het schrijven weer prioriteit, en kwam er een stroom creativiteit en inspiratie op gang. Ondertussen ook veel geleerd van Lotte én van de vragen en ervaringen van de groep!"

"Het samen schrijven zorgde voor een stroom creativiteit en inspiratie die je in stand houdt door het te blijven doen."

"Ik ben al lang op zoek naar iets van routine/ritme in mijn werkweek voor het schrijven. Twee keer de dag ermee beginnen werkte heel goed voor mij, de Zoom is een stok achter de deur en het is fijn om vragen te stellen die tijdens het schrijven opkomen."

C'est très simple, we schrijven. Een uur. Jij bepaalt waar je aan wil werken, et voilà: je schrijft. Met mij, en de anderen van de groep. En dat werkt gewoon, noem het collectieve creatieve energie, of die stok achter de deur die jij nodig had.

Op maandag- en vrijdagochtend van 09:30 tot 10:30 gaan we samen schrijven, daarna mag je mij en de groep de hemd van het lijf vragen. Denk aan praktische tips over copywriting (hoe pak je dit aan...) of advies wanneer het effe wat minder ging. Niet alleen krijg je wijze woorden van mij, maar ook van de groep.

Hoe laat en bij welke sessies je aanschuift? It's up to you! Beschouw het als je persoonlijke schrijftijd (die je natuurlijk superserieus neemt ;)).

Inspiratie komt - én de woorden komen - wanneer je ervoor gaat zitten. Of zoals de onsterfelijke Maya Angelou zei: "You can't use up creativity. The more you use, the more you have".

En zo is het:


Zin om je schrijfzin aan te wakkeren? Jezelf te verrassen van je eigen kunnen en je productiviteit? Consistent te schrijven en, als dat je doel is, social media content te delen? Je boek te starten, salespage te tweaken tot perfectie 🤌, of gewoon, lekker te schrijven?

This is your ticket to creativity ;). We schrijven iedere maandag en vrijdag van 09:30-10:30 met aansluitend is de Q&A. 27 oktober zetten we er weer een punt achter.

Spreekwoordelijk, natuurlijk...

Ps kun je een (paar) keer niet? Geen probleem, de sessies worden opgenomen. Natuurlijk, neem je schrijftijd serieus, maar weet ook dat je niks mist als het een keer niet uitkomt. (Zo kan één van de deelnemers nooit op maandag, maar zij weet dat ze meer dan genoeg schrijfmeters gaat maken bij de overige sessies.)

Come Together, Write Now...

De schrijfuurtjes zijn onderdeel van het schrijfprogramma Come Together, Write Now, and a darn productive one. Daarom bied ik deze Write Togethers nu apart aan, voor wie de creatieve energie wil voelen én fantastische teksten wil schrijven.

You and me, and a bunch of other writers, laten we de komende weken flink wat schrijfmeters maken.

Cool. 🙂